Personeel

PERSONEEL

Maarten Laurant

Maarten Laurant

Direct na het afronden van een HBO-opleiding is Maarten Laurant begonnen bij een lokale aannemer. Met zowel activiteiten in de GWW- als bouwsector. Na alle stappen van onder af doorlopen te hebben is Maarten Laurant vanaf 2007 zelfstandig ondernemer.

Robbert Reijnen

Na zijn HBO Bouwkunde heeft Robbert bij diverse bouwkundige adviesbureaus gewerkt. In november 2014 is Robbert als werkvoorbereider begonnen bij Laurant Groep. Hij is breed inzetbaar en gespecialiseerd in het vervaardigen van Auto-CAD en Revit tekeningen. Daarnaast verricht Robbert ook de landmeetkundige werkzaamheden met behulp van GPS en Total Station.

Robbert Reijnen
Annemiek van de Kemp

Annemiek van de Kemp

Als steun en toeverlaat verzorgt Annemiek al vanaf 2009 het belangrijkste gedeelte van de dagelijkse administratie. Dit doet zij zowel voor Laurant Groep als de overige bedrijven waar Laurant Groep een deelneming in heeft.

Erwin Bijmans

Na het behalen van zijn vakdiploma en diverse rijbewijzen is Erwin all-round inzetbaar als grondwerker, rioollegger, chauffeur en machinist. Erwin is dagelijks actief op de werkvloer met beiden benen op de grond of met beiden handen aan het stuur.

Erwin Bijmans

Tom van Perlo

Tijdens zijn opleiding Civiele Techniek aan de HAN heeft Tom een half jaar stage gelopen binnen het bedrijf. Het laatste halfjaar was hij bij ons bezig met afstuderen en sinds zijn afstuderen in 2018 is hij werkzaam als werkvoorbereider.

Bert Hoppenreijs

Volgt.

Sjoerd van Thiel

Volgt.

Kevin Reijnen

Na afgestudeerd te zijn aan de ALPO aan de Radboud Universiteit, voert Kevin sinds 2018 ondersteunende taken uit binnen het bedrijf.

NEEM GEHEEL VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP!

Neem middels onderstaande contactgegevens geheel vrijblijvend contact met ons op! U kunt tevens contact opnemen door middel van het contactformulier onder aan de site

Adres: Distelweg 6a, 6604BG, Wijchen

Telefoonnummer: 024 - 641 72 00
Email: info@laurantgroep.nl