Werkzaamheden

Grondwerk Laurant Infra - Groen

Grondwerk

Grondwerk Laurant Groen – Infra verricht het complete grondwerk waaronder het leveren, ontgraven, vervoeren en het verwerken van grondstoffen. Of het nu gaat om het aanleggen van een particuliere tuin, het ontgraven van een bouwput, het bouwrijp maken van een bouwterrein of het woonrijp maken van een woningbouwproject, het ontgraven van een watergang of cultuurtechnische werkzaamheden.

Riolering Laurant Infra - Groen

Riolering

Het aanleggen van nieuwe riolering of het vernieuwen van bestaande riolering, het behoort tot het takenpakket van Laurant Groen – Infra. Wilt u een hemelwaterriool (HWA-riool) of een vuilwaterriool (VWA-riool), een PVC-riool, een betonriool of een huisaansluiting aangelegd hebben? Bij Laurant Groen – Infra bent u aan het juiste adres!

Verhardingen Laurant Infra - Groen

Verhardingen

Voor verhardingen bent u ook bij Laurant Groen – Infra aan het juiste adres. Of het nu gaat om een groot industrieterrein of om ambachtelijk straatwerk, het aanbrengen van kantopsluitingen, bestrating of halfverhardingen. Laurant Groen – Infra beschikt over vakbekwame medewerkers die hun vak verstaan.

Groen Laurant Infra - Groen

Groenvoorzieningen

Het aanleggen, beheren en onderhouden van groenvoorzieningen behoort tot de werkzaamheden van Laurant Groen – Infra. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het planten van bomen en beplanting, het inzaaien van gras en het bemesten van uw groenvoorzieningen op projectbasis. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Alle werkzaamheden Laurant Infra - Groen

Alle werkzaamheden in volledige buitenruimte

Laurant Groen – Infra streeft ernaar om alle werkzaamheden in de volledige buitenruimte te verzorgen, zodat u één aanspreekpunt heeft voor de volledige buitenruimte. Voorbeelden hiervan zijn het leveren en aanbrengen van hekwerk, schuttingen, schanskorven, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen. Laurant Infra – Groen; voor alle werkzaamheden in de volledige buitenruimte!